Сили ООС за добу відбили дев'ять атак рашистів та завдали ворогу значних втрат

На Донецькому та Луганському напрямках українські військові відбили 9 атак російських загарбників і завдали втрат ворогу в техніці та особовому складі.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки противника. Загальні втрати загарбників становили до 170 осіб”, - заявили у пресслужбі.

Повідомляється також, що підрозділи протиповітряної оборони збили три ворожі літаки та три безпілотні літальні апарати противника типу «Орлан-10».

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.