Резніков вручив бійцям на передовій нагородну зброю

Фото

Міністр оборони України Олексій Резніков разом із командувачем Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським відвідали передові позиції наших воїнів.

Як передає Укрінформ, про це Резніков поінформував у Фейсбуці.

«Учора разом з командувачем оборони Києва та області - командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським відвідав передові позиції наших воїнів. Мав честь вручити нашим захисникам відзнаки Міністерства оборони – нагородну вогнепальну та холодну зброю», - поінформував Резніков.

За його словами, наші хлопці зустрічають ворога на передньому краї, і саме завдяки їм та їхнім побратимам та посестрам російські загарбники уже місяць намагаються виконати триденний план по їх зустрічі в Україні квітами. «Танок на граблях окупанту, мабуть, подобається, тож, досвід Чорнобаївки їм в допомогу»,- заявив очільник Міноборони.

Він зазначив, що на всіх напрямках стратегічної оборони столиці настрій однаковий – наші захисники впевнені, сповнені оптимізму, готові гнати загарбників до кордону.

«Київ під надійним захистом нашої армії. Це означає, що Україна вистоїть за будь-яких умов», - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.