Нацгвардійці захопили техніку загарбників на Луганщині

Фото

На Луганщині бійці Нацгвардії виявили дві бойові машини піхоти російських загарбників, одну БМП-1 знищили з гранатомета.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Гарні новини на ніч. Гвардійці захопили техніку окупантів на Луганщині. Російські окупанти зазнали втрат під Кремінною. Нацгвардія виявила дві бойові машини піхоти російських загарбників та знищила з гранатомета одну БМП-1", - написав Гайдай.

Він розповів, що під час бойового зіткнення екіпаж іншої ворожої БМП-1 не витримав вогневого контакту та втік, покинувши зброю й техніку. Нашим бійцям дісталася трофейна бойова машина піхоти БМП-1 у робочому стані з повним БК, придатна для виконання бойових завдань і ліквідації її колишніх господарів.

Під час огляду залишеної документації в БМП-1 стало відомо, що в ньому перебував командир одного з підрозділів так званої "ЛНР".

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: МВС