На Харківщині ворожий снаряд влучив у будинок – загинула дитина

Фото

У Дергачах на Харківщині російський снаряд влучив у приватний житловий будинок, вибухом убило дівчинку 2007 року народження.

Про це повідомляє у Фейсбуці начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

"Внаслідок обстрілу рашистів загинула дитина 2007 року народження. Дарина пішла в іншу кімнату за іграшками для маленьких дітей, і в цей момент в їх будівлю в Дергачах влучив снаряд", - йдеться у повідомленні.

За словами Болвінова, батьки та ще дві дитини, які перебували в будинку, не поранені.

Раніше він повідомляв, що станом на 18.00 13 березня в області, за наявними даними, загинуло 212 цивільних осіб, з них 11 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування воєнних злочинів росії в Україні.