Українські війська на Луганщині тримають лінію оборони

На Луганщині українські військові тримають лінію оборони, обласна військова адміністрація працює над гуманітарними коридорами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму відеозверненні.

«Луганщина, 9 березня. Всі на місцях, всі тримають лінію оборони, всі захисники - наші прикордонники, Нацгвардія, Збройні сили України, всі знаходяться на своїх бойових позиціях. Обласна адміністрація так само працює. Працюємо над гуманітарними коридорами, над евакуацією, над тим, щоб в лікарнях все було, щоб всім забезпечити», - заявив очільник області.

Він ще раз закликав населення не вірити фейкам, які розповсюджують російські загарбники.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.