У Макарові російські загарбники хаотично обстріляли будинки вздовж дороги

У Макарові Київської області загарбники рухалися колоною на техніці і хаотично обстрілювали будинки біля дороги, є жертви, але точна кількість невідома.

Про це Укрінформу повідомила жителька Макарова.

"Було повідомлення про те, що їде колона, яка везе понтонні мости і обстрілюють будинки, які знаходяться біля дороги, просили людей покинути доми. По центру Макарова проїжджали росіяни, стріляли хаотично, є жертви, точної кількості не знаю", - сказала жінка.

Вона додала, що і зараз людей просять покидати домівки, бо можливо буде далі хаотичний обстріл загарбниками.

«Колону, яка їхала по Макарову, відкриваючи хаотичний вогонь, накрили на 51 км та спалили 10 танків. Добивають по трасі Київ-Чоп!», - зазначив Макарівський селищний голова Вадим Токар у Телеграмі.

Крім того, він поінформував, що в районі населеного пункту Козичанка підбили літак, а ПВО перехопили ракету та збили над Лишнєю.

Як повідомлялося, увечері 27 лютого у Макарові на Київщині точились запеклі бої, на дорогах було багато ворожої техніки.

Очевидці бачили 2 "Буки", бензовоз, тентовану машину, розповідали про сильний шум від танків. Пізніше у ЗСУ повідомили, що у Макарові українські війська знищили російські зенітно-ракетні комплекси "Бук".