Під Трьохізбенкою українські війська знищили два російські танки, БМП і змусили ворога відступити

Під Трьохізбенкою на Луганщині українські військові знищили два російські танки і один БМП та змусили ворога відступити.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба операції Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

“Бронегрупа російсько-окупаційних військ намагалася прорвати оборону українських військ в районі населеного пункту Трьохізбенка”, - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого зранку Генеральний штаб Збройних сил України поінформував, що десантно-штурмові війська Збройних сил України ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Міст через річку зруйновано. Також НЕХТА повідомляла, що з Димера Київська області рухається техніка російських військ у бік Києва. Близько 56 одиниць. Крім того, у Генштабі ЗСУ повідомляють, що противник наніс повітряний удар по підрозділах у районі міста Кропивницький. Відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя. Ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, до якого вчора рвались російські повітряні десанти.