На Житомирщині під час обстрілів загинула людина

У Житомирі під час обстрілів сьогодні загинула людина.

Про це на сесії Житомирської міської ради повідомив мер міста Сергій Сухомлин, передає кореспондент Укрінформу.

«Фактично Росія оголосила війну Україні. Я не буду коментувати зараз ті події, які відбуваються, бо не хочу давати дезінформацію… Хочу сказати, що поки що інформація, що у нас один загиблий сьогодні в Житомирі є», - зазначив Сухомлин.

Відомо, що у селищі Озерному під Житомиром вранці підірвали літак. Окрім того, на Житомирщині ворожий снаряд влучив у військові склади у селі Івниця.

У Житомирі сьогодні діти не пішли у дитсадки та школи, безкоштовно почав курсувати громадський транспорт, а водоканал просить споживачів зробити запас води.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.