Ракетні обстріли пошкодили понад 10 об’єктів на Київщині

Фото

У Київській області в ніч на 24 лютого пошкоджено внаслідок ракетних обстрілів більше 10 об’єктів, більшість з яких – військові.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба поліції Київської області у Фейсбуці.

«У ніч з 23 на 24 лютого на Київщині було пошкоджено ракетними пострілами понад 10 об’єктів, переважна більшість із яких – військові», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, близько 4:30 до правоохоронців надійшли перші повідомлення про ракетні обстріли на території області.

«За попередніми даними, вибухи пролунали у Вільчі, Рагівці, Луговиках, Прип’яті, Борисполі, Нових Петрівцях, Броварах, Ольшаниці, Білій Церкві, Василькові, Плесецькому, Калинівці», - зазначив він.

За його словами, по тривозі було піднято весь особовий склад, посилено блокпости на прикордонних територіях.

Наразі поліція продовжує працювати в посиленому режимі. Зазначається, що буде збільшено кількість поліцейських патрулів для забезпечення безпеки на вулицях та допомоги громадянам.

У поліції закликали людей не наражати себе на небезпеку, тримати при собі документи, виконувати усі розпорядження правоохоронців і повідомляти їх у разі наявності інформації про підозрілих осіб або військову техніку.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що починає спецоперацію в Україні і вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.