Окупанти тримають на передовій значну кількість снайперських пар - розвідка

Командування збройних сил РФ запланувало проведення на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей зборів зі снайперами, коригувальниками артилерійського вогню та інженерно-саперними підрозділами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства "оборони України.

«Зокрема у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК передбачено проведення зборів зі снайперами, корегувальниками артилерійського вогню та інженерно-саперними підрозділами; комплексні тактичні заняття з бойовою стрільбою танкових, мінометних та артилерійських підрозділів, у тому числі реактивно-артилерійських батарей", - ідеться в повідомленні.

"Водночас окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських пар для нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження та провокування вогню у відповідь", - наголошують розвідники.

Читайте також: Місії ОБСЄ передали ноту про обстріли, в яких загинули чотири та поранені 13 українських бійців

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що у зоні проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська активно застосовують снайперський вогонь, а також ствольну артилерію.