Окупанти обстріляли українські позиції біля Водяного та Пісків

Російські окупаційні війська станом на 17.00 22 липня тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил у районі ООС. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку цієї доби зафіксовано 3 обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, поблизу Водяного, що біля Донецька, окупанти здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік селища Піски російські найманці двічі обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Читайте також: Доба у зоні ООС: російські найманці стріляли біля Авдіївки, Пісків та Мар'їнки

Як зазначається, на обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

За інформацією пресслужби, в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 9 га території та передали на знищення 118 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 50 вагонів на окупованій Луганщині біля кордону з РФ

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 21 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрою один військовий дістав осколкові поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан пораненого – задовільний.