Окупанти скинули два ВОГ-17 над українськими позиціями біля Водяного

У районі проведення Операції Об’єднаних Сил з початку доби 13 березня було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, розміщеному на сторінці пресцентру ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Протягом поточної доби, 13 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «СХІД», неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Зазначається, що у цьому ж напрямку, застосувавши безпілотний літальний апарат типу «квадрокоптер», збройні формування РФ скинули над позиціями Об’єднаних сил два постріли ВОГ-17.

“А поблизу населеного пункту Піски, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї”, - повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Уточнюється, що на дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь, і бойових втрат серед наших захисників немає.

Читайте також: Російська агресія на Донбасі є основною загрозою для безпеки усіх країн НАТО - Хомчак

Наголошується, що обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожого снайперського вогню загинув український військовослужбовець.