За тиждень нацгвардійці затримали 9 осіб, ймовірно причетних до НЗФ

Військовослужбовці Національної гвардії України упродовж тижня затримали 9 осіб, яких підозрюють у причетності до незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє штаб ООС.

"За минулий тиждень військовослужбовці Національної гвардії, які виконують службово-бойові (спеціальні) завдання у складі операції Об’єднаних сил на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха, Благодатне провели близько 20 затримань... було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно з пошуковою базою Національної поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали псевдомінера метро "Почайна", йому загрожує до шести років

Зазначається також, що на одному з блокпостів неподалік Маріуполя нацгвардійці виявили чоловіка, якого розшукувала Служба безпека України. Ще в одного громадянина, на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха, українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України.

Читайте також: В одному з гаражів Рівненщини поліція виявила понад 2,5 кілограми тротилу

Впродовж минулого тижня у громадян було вилучено близько 25 грамів речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, та 10 міліграмів наркотичної речовини, ймовірно «опіум».