Окупанти випустили десяток мін у напрямку Зайцевого

Російські окупанти від початку доби 4 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил на Луганському і Донецькому напрямках, втрат серед українських військових немає.

Про це поінформував речник Міноборони Максим Праута на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 12-ту годину сьогодні російсько-окупаційні війська здійснили 4 обстріли, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - сказав Праута.

Він уточнив, що на Луганському напрямку окупанти вночі випустили 10 мін 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил поблизу Зайцевого.

Читайте також: Окупанти знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській

На Донецькому напрямку ворог з боку окупованого населеного пункту Верхньошироківське 15 хвилин обстрілював українські позиції в районі Пищевика зі станкового протитанкового гранатомету, поінформував речник.

В районі Водяного окупанти здійснили 2 обстріли з використанням великокаліберних кулеметів. Перший розпочався о 5-й ранку і тривав понад півтори години. Другий раз противник вів вогонь з 7.40 до 8.15.

Втрати ворога в результаті вогню у відповідь з боку українських підрозділів уточнюються, сказав Праута, додавши, що підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.