Прикордонники розповіли, скільки людей перетнули КПВВ перед Великоднем

За даними Держприкордонслужби, напередодні Великодня загальний пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, характеризувався зменшенням порівняно з попереднім днем.

Про це інформують на сайті відомства.

“Зазначимо, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік характеризувався зменшенням у порівнянні з попереднім днем”, - ідеться в повідомленні.

Як повідомляється, загалом 27 квітня через КПВВ прослідувало 39,5 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 10190 осіб та 1567 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9210 осіб та 1777 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7378 осіб та 1465 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3760 осіб та 896 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9058 осіб.

Читайте також: Напередодні Великодня на кордоні та КПВВ автомобільних черг немає

Зранку 28 квітня на в’їзд та виїзд в КПВВ на лінії розмежування знаходилося така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 0/40; «Мар’їнка» – 10/40; «Новотроїцьке» – 0/25; «Гнутове» – 0/10.

У Держприкордонслудбі зазначають, що у Великдень усі КПВВ відкрились згідно графіку та працюють у штатному режимі.

Також повідомляється, що у КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів, що діють у складі Об’єднаних сил, виявили у двох громадян України, які прямували на непідконтрольну Україні територію, товари на суму понад 70 тисяч гривень. Товари передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.