Окупанти шість разів застосували заборонену зброю, втрат немає

Сьогодні, 24 квітня, окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Від початку доби ворог 10 разів порушив режим припинення вогню, з них шість разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів”, - йдеться у повідомленні.

Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник чотири рази обстріляв позиції наших підрозділів: з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Миколаївка; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля міста Авдіївка; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Новогналівка та Водяне.

Читайте також: Окупанти чотири рази порушили "Великоднє перемир'я", втрат немає

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник шість разів обстріляв позиції Об'єднаних сил; тричі з мінометів калібру 120 мм – біля населених пунктів Троїцьке та Новозванівка; двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Попасна і Шуми; з автоматичних станкових гранатометів, – поблизу населеного пункту Луганське.

У штабі повідомили, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.