У Слов’янську попрощалися із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим

Фото, відео

У Слов’янську Донецької області відбулося прощання із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим, у всій області на знак скорботи були приспущені прапори й вишикувані пожежні автомобілі з включеними звуковими сиренами.

«11 квітня у м. Слов’янськ відбулося прощання із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим... По всій області в знак скорботи за загиблим були приспущені прапори і вишикувані пожежні автомобілі з включеними звуковими сиренами», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що сотні друзів, знайомих та колег прийшли провести в останню путь Олега Бойцова – людину, яка завжди була готова прийти на допомогу, надати слушну пораду та підтримати у складній ситуації. Усмішка та добрий гумор були незмінними супутниками Олега. Чоловік був люблячим сином та батьком, добрим другом та надійним товаришем.

У Слов’янську попрощалися із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим/ Фото: dn.dsns.gov.ua

Як повідомляв Укрінформ, група піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління у Донецькій області у складі 4 осіб та 1 одиниці техніки проводила роботи з обстеження та очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів. Зокрема, група виконувала ремонтно-відновлювальні роботи ділянки напірного трубопроводу діаметром 2 300 мм від насосної станції 3-го підйому каналу «Сіверський Донець-Донбас» в районі населеного пункту Зайцеве Бахмутського району.

Читайте також: У "сірій зоні" підірвалися піротехніки ДСНС, є загиблий і поранені

Під час роботи спеціалістів в так званій «сірій зоні» стався вибух невідомого вибухонебезпечного предмета, внаслідок чого 30-річний старший сапер відділення піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування загинув, а 24-річний начальник відділення та 26-річний сапер отримали поранення.

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.