На Донбасі не працюють КПВВ "Гнутове" і "Мар'їнка"

На Донбасі у контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Гнутове» та «Мар'їнка» тимчасово не здійснюється пропуск громадян та транспортних засобів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"В КПВВ «Гнутове» триває реконструкція, заходи продовжено до 9 квітня. А в КПВВ «Мар'їнка» за рішенням командувача ООС, через загрозу для цивільного населення у зв’язку з обстрілами збройними формуваннями РФ дорожнього коридору, тимчасово призупинено пропуск осіб і транспортних засобів", - пояснили в Держприкордонслужбі.

Решта КПВВ на лінії розмежування розпочали роботу вчасно.

Як зазначається, за минулу добу пасажиро-транспортний потік був динамічним, проте мав тенденцію до зменшення. Загалом через КПВВ прослідувало 24,7 тисячі осіб та 2,6 тисячі транспортних засобів.

Читайте також: На Донбасі у пунктах пропуску в чергах очікують 190 авто

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/40; «Новотроїцьке» – 50/80.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня на КПВВ "Мар'їнка" в результаті обстрілу зі снайперської зброї з боку тимчасово окупованої території отримав поранення військовослужбовець. Пропуск осіб та транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка" рішенням штабу ООС було тимчасово призупинено.