На Донбасі - шість ворожих обстрілів за день, загинув боєць ЗСУ

Станом на 18.00 п'ятниці, 22 березня, російсько-окупаційні війська 6 разів обстріляли позиції ЗСУ, один український військовослужбовець загинув, один поранений.

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил у Facebook.

"Від початку поточної доби противник шість разів обстріляв позиції наших військ, п'ять разів застосувавши озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями з витратою 63 мін калібрів 120 та 82 мм. Також зафіксовано обстріли снайперів", - зазначається у повідомленні.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного села Водяне; зі снайперської зброї – у районі населеного пункту Новомихайлівка.

Читайте також: Із початку "весняного перемир'я" загинули п'ятеро українських військових

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі – з мінометів калібру 120 мм, а також з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів – поблизу села Новоолександрівка; з мінометів калібру 120 мм – у районі населеного пункту Новозванівка; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Золоте-1.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і один отримав поранення.

Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.