Окупанти 9 разів за добу обстріляли наші позиції, одного захисника поранено

За добу російські окупаційні війська дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти у районі населеного пункту Лебединське (двічі з мінометів калібрів 120 та 82 мм), Водяне, Верхньоторецьке, Піски та Павлопіль. В результаті обстрілів один наш захисник був поранений", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі - п'ять обстрілів за добу, поранений боєць ЗСУ

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позицію підрозділу Об'єднаних сил у районі населеного пункту Травневе з автоматичних станкових гранатометів.

Особовий склад підрозділів, які були обстріляні противником, відповів на ворожий вогонь застосуванням усіх чергових вогневих засобів.

Читайте також: ОБСЄ зафіксувало більше 20 установок "Град" у бойовиків

За даними розвідки, 2 березня одного окупанта було ліквідовано та одного поранено. Крім того, знищено одну одиницю військової техніки противника.

Не обійшлося і без нічних провокацій.

"Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції наших військ у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу населених пунктів Новозванівка та Золоте-4 з мінометів калібру 120 мм, витративши 30 мін. Втрат серед особового складу немає", - повідомили у штабі.