На Луганщині зафіксували два безпілотники окупантів

Російські окупаційні війська на Донбасі продовжують порушувати Мінські домовленості про заборону використання безпілотних літальних апаратів.

Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центру штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Українська сторона СЦКК повідомляє: збройні формування Російської Федерації та їхні найманці продовжують порушувати Мінські домовленості щодо заборони використання безпілотних летальних апаратів”, - йдеться в повідомленні.

Так, вчора, 10 січня, на лінії зіткнення поблизу міста Щастя Луганської області було помічено в цьому районі політ двох БПЛА, які були запущені з тимчасово окупованої території, поінформували в штабі.

Українська сторона СЦКК заявляє, що збройні формування Російської Федерації, використовуючи гарантії безпеки української сторони щодо дотримання режиму припинення вогню, прикриваючись безпілотниками місії ОБСЄ, застосовують власні БПЛА.

Читайте також: Окупанти ховають від спостерігачів ОБСЄ гаубиці "Жаба" й і "Гвоздика"

“Даний факт свідчить про провокаційні дії з боку окупантів щодо створення передумов для подальшого загострення конфлікту на сході країни”, - заявили в українській стороні СЦКК і закликали окупаційну адміністрацію та збройні формування РФ не нехтувати Мінськими домовленостями, дотримуватися взятих зобов’язань і не вдаватися до провокативних дій.