Оновлений КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу

Фото

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" після проведення основних робіт з реконструкції у суботу відновив своє функціонування.

Про це повідомляє МВС у Facebook.

"У межах дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції. Планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування 10-12 тисяч громадян без зменшення безпекової складової. КПВВ облаштовано системою відеоспостереження", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у ході оновлення інфраструктури Донецької та Луганської областей проведено роботи щодо реконструкції та розбудови КПВВ «Станиця Луганська». З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, в межах цього дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції в цьому дорожньому коридорі.

Читайте також: Генпрокуратура розповіла, скільки вклали у ремонт КПВВ "Мар'їнка"

Раніше КПВВ «Станиця Луганська» була спроектована на пропуск до 6 тисяч осіб щозмінно, а реальна середньодобова кількість осіб, що перетинає лінію зіткнення по цьому дорожньому коридору, складала 10-12 тисяч. Завдяки збільшенню кількості робочих місць до 40 планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування такої кількості громадян без зменшення безпекової складової.

З метою досягнення належного рівня безпеки, усунення будь-яких загроз військового та терористичного характеру, в тому числі недопущення корупційних проявів серед персоналу, що забезпечує контрольні процедури, КПВВ облаштовано системою відеоспостереження.

На даний час повністю замінено дорожнє покриття у контрольному пункті, облаштовано укриття, навіси-накопичувачі для осіб, які перетинають лінію розмежування, змонтовано нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Завершується підведення комунікацій та будівництво додаткових зручностей для громадян.