У контрольних пунктах на лінії розмежування стоять у чергах 180 авто

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил очікують 180 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні зранку усі контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, відкрились згідно літнього графіку та працюють у штатному режимі. У контрольних пунктах сьогодні зранку на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 25/50; "Мар'їнка" - 0/40; "Новотроїцьке" - 0/30; "Гнутове" -20/15", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пункт пропуску "Станиця Луганська" тимчасово закриють на вихід до ОРЛО

Загалом минулої доби  спостерігалося збільшення пасажиро-транспортного потоку. Всього через КПВВ прослідувало 48,4 тисячі осіб та 6 тисяч транспортних засобів.

У відомстві додали, що на виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил сьогодні з  09.00 до 11.00 години буде припинено пропуск осіб до тимчасово окупованої території України через КПВВ "Станиця Луганська" у зв’язку з  проведенням розмінування території. Всіх громадян, які мали намір у цей день перетинати лінію зіткнення через заначений контрольний пункт прикордонники просять врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.