ООС: під Лебединським стався бій – морпіхи "всипали" бойовикам

Упродовж поточної доби проти захисників населених пунктів Водяне та Богданівка бойовики використали важке озброєння, противник 10 разів порушив режим припинення вогню.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

"Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли на окремих напрямках. Противник 10 разів порушував режим припинення вогню, з яких 6 разів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. На Донеччині проти захисників населених пунктів Водяне та Богданівка бойовики використали важке озброєння. Противник у районі населених пунктів Новотошківське та Новотроїцьке вкотре застосовував 120 та 82-мм міномети", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія підкинула бойовикам більше дронів, але їх нема кому запускати

Зазначається, що активні дії противника були відмічені на Маріупольському напрямку. Лебединське противник намагався атакувати під прикриттям 122-мм артилерії та мінометів 120-го калібру. Адекватна відповідь морських піхотинців зірвала плани противника, який змушений був перейти до оборонних дій.

Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь та подавляли вогневі точки ворога, зберігаючи положення наших підрозділів незмінними.

Поточної доби втрат серед українських захисників немає. Втрати противника уточнюються.