Президент Естонії у Краматорську оглянула гуртожиток для переселенців

Фото

У гуртожитку облаштовано 32 квартири, в них житиме 95 людей, у тому числі 31 дитина. 

Президент Естонської Республіки Керсті Кальюлайд разом з віце-прем'єр-міністром України Геннадієм Зубком, міністром з питань ТОТ Вадимом Чернишом та т.в.о. голови  Луганської ОДА Юрієм Клименком та Донецької ОДА Павлом Жебрівським оглянули  у Краматорську гуртожиток для переселенців з тимчасово окупованих територій. Про це у четвер у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський. 

Президент Естонії у Краматорську оглянула гуртожиток для переселенців / Фото: FB

«У Краматорську разом з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд, віце-прем'єром Геннадієм Зубком, міністром з питань ТОТ Вадимом Чернишом та т.в.о голови Луганської ОДА Юрієм Клименком оглянули гуртожиток для переселенців з тимчасово окупованих територій», - написав очільник Донеччини.

Читайте також: Президент Естонії відвідала Краматорськ

Він зазначив, що у цьому  гуртожитку облаштовано 32 квартири - 25 однокімнатних і 7 двокімнатних, в них житиме 95 людей, у тому числі 31 дитина. Та повідомив, що у Краматорську буде відкрито 3 таких гуртожитки завдяки підтримці Європейського Союзу, від якого надійшло 2 млн 24 тисячі євро, також 205 тисяч євро виділили з міського бюджету.

«Люди дякували пані Кальюлайд, а в її особі - всьому ЄС за допомогу та підтримку», - написав Жебрівський.