Вперше після оголошення перемир'я в АТО - тиша

Карта

Протягом минулої доби вперше після встановленого опівночі 5 березня перемир’я бойовики дотримувалися тиші у повній мірі.

Про це розповів на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хороша новина, 14 березня вперше з початку встановленого всеохоплюючого перемир'я, на лінії фронту не було зафіксовано порушення режиму припинення вогню. Російсько-окупаційні війська вчора не здійснили по нашим позиціям жодного провокаційного пострілу", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: Україна чітко дотримується тиші на Донбасі - Муженко

Він нагадав, що українські військовослужбовці суворо та неухильно дотримуються умов повного припинення вогню протягом всього часу. Речник зауважив, що востаннє відсутність порушень режиму припинення вогню з боку противника було зафіксовано на лінії фронту майже два місяці тому - 23 січня.

Гуцуляк наголосив, що вчорашня відсутність порушення режиму тиші з боку бойовиків жодним чином не послаблює пильність наших захисників.  Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами сил АТО.