Бойовики обстріляли з БМП позиції сил АТО біля Водяного

У неділю, 5 листопада, незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир'я. Двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Так, зранку бойовики понад годину били із 120 та 82 міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів по наших позиціях біля Водяного і Талаківки, що на Маріупольському напрямку. Українські воїни асиметрично відповідали бойовикам. Унаслідок цього протистояння отримав поранення військовослужбовець сил АТО", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування (НЗФ) застосовували 120-міліметровий міномет неподалік Новотошківки. А з гранатометів обстріляли підступи до Кримського і Нижньотеплого. У результаті однієї з цих провокацій був поранений ще один український захисник.

Читайте також: У СЦКК заявляють про загострення на Маріупольському напрямку

Неподалік Донецька, близько 15 години НЗФ випустили щонайменше 10 снарядів з реактивної пускової установки у районі Опитного. А по опорних пунктах сил АТО біля Авдіївки і Пісків бойовики стріляли з 120-міліметрових мінометів.

"Загалом від опівночі незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я. Під час чотирьох обстрілів  бойовики застосували міномети переважно калібру 120 міліметрів і один раз реактивну систему залпового вогню", - зазначили у прес-центрі АТО.