Доба в АТО: бойовики били з БМП та кулеметів по Старогнатівці

Наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій українських військових на Донецькому та Приморському напрямках. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Так, із 18 години і до опівночі бойовики тричі відкривали вогонь із гранатометів у районі Лебединського, двічі – біля Водяного. Кілька разів з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів ворог бив по наших позиціях на підступах до Старогнатівки. А факти відкриття вогню зі стрілецької зброї зафіксовані біля Гнутового та Широкиного", - йдеться у повідомленні. 

На Донецькому напрямку найбільш неспокійно наприкінці доби було в районі Зайцевого. Тут за вечір і ніч бойовики 5 разів обстрілювали опорні пункти ЗСУ зі стрілецької зброї. А під вогонь із великокаліберних кулеметів потрапили сили АТО на околицях Авдіївки та на Шахті Бутівка. 

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

Читайте також: АТО: бойовики 11 разів порушили "тишу", били з гранатометів і кулеметів

Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як неприцільні. За минулу добу противник не застосовував міномети та інше важке озброєння. Втрат серед українських військових немає.