Доба в АТО: ворог зосередився на Авдіївській промзоні

За минулу добу бойовика 27 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир'я... Майже на усі вогневі провокації сили АТО відповідали щільним вогнем на ураження противника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вже декілька днів поспіль, основна активність ворога фіксувалась у районі Авдіївської промзони. Тут з 18 години і до опівночі бойовики 5 разів били по наших позиціях з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на Донецькому напрямку, двічі під ворожим вогнем опинились українські опорні пункти неподалік Новоселівки Другої. А близько 21 години злочинці вчергове зі стрілецької зброї обстріляли будинки мирних мешканців селища Зайцево.

На Луганському напрямку ворог відкривав вогонь на підступах до Кримського, Станиці Луганської, Новоолександрівки. А у результаті обстрілу з гранатомету наших укріплень у районі Троїцького, один український боєць отримав поранення.

Читайте також: АТО: бойовики обстріляли з танка підступи до Старогнатівки

На Маріупольському напрямку наприкінці доби було відносно тихо. Лише поблизу Широкиного бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри. 

У штабі повідомили, що двоє наших військових отримали поранення.