Доба в АТО: бойовики безупинно гатять по Авдіївці

У зоні АТО вкотре спостерігається тенденція до загострення ситуації.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО. 

"Вже кілька днів поспіль на підступах до Авдіївки практично не припиняються обстріли позицій Збройних Сил України. Так, вчора, з 18 години і до опівночі російсько-окупаційні угруповання, фактично безперервно били по наших укріпленнях у районі промзони. Тут, окрім використання гранатометів, великокаліберних кулеметів, бойовики випустили щонайменше 10 мін калібру 120 міліметрів та 19 мін калібру 82 міліметри", - йдеться у повідомленні. 

На кожен обстріл противника сили АТО відповідали щільним вогнем, який приборкував вогневі засоби противника. Крім того, на Донецькому напрямку наприкінці доби під вогонь потрапили позиції українських військових неподалік Кам’янки та Луганського. А в результаті мінометного обстрілу українських укріплень у районі Верхньоторецького п’ятеро бійців ЗСУ зазнали поранень. 

На Маріупольському напрямку активність бойовиків фіксувалася неподалік Мар’їнки. Тут злочинці двічі застосовували міномети різних калібрів. А внаслідок гранатометного обстрілу опорного пункту на підступах до Водяного ще один український воїн зазнав поранення. 

Читайте також: Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 31 раз порушили перемир’я. Восьмеро українських військових зазнали поранень.