В ОБСЄ заявили про 23 поранених в суботу і одного померлого

У Донецькій області в лікарні міст Авдіївка і Волноваха 11 червня всього надійшло 23 поранених військовослужбовця ЗСУ, один з них помер після операції.

Про це повідомила 14 червня асистент відділу по роботі з пресою та публічною інформацією Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) Марія Алексевич, надавши звіт і новини про діяльність місії від 12 червня 2016 р.

«Військовий лікар в Авдіївськой лікарні розповіла спостерігачам, що вночі 11 червня надійшло одинадцять поранених солдатів Збройних сил України, а один з них помер, коли йому надавали допомогу. Хірург районної лікарні в м. Волновахе (підконтрольний уряду, 53 км. на південь від Донецька) повідомив СММ про те, що 11 червня в лікарню з осколковими пораненнями надійшло 12 солдатів Збройних сил України», - сказано в звіті.

Також місія ОБСЄ повідомила, що уточнювала інформацію  про поранення 11-річного хлопчика в Авдіївці 11 червня. Медичний персонал Авдіївської лікарні і начальник поліції міста окремо підтвердили спостерігачам дану інформацію, додавши, що хлопчик дістав кульове поранення ноги (куля калібром 7,62 мм).