В Індії внаслідок раптової зливи загинули п'ятеро людей, понад 100 поранені

В Індії внаслідок раптової зливи загинули п'ятеро людей, понад 100 поранені

Укрінформ
Раптові зливи та штормовий вітер накрили частину східного індійського штату Західний Бенгал, внаслідок чого загинули п’ятеро людей, а більше сотні було поранено.

Про це повідомляє NDTV, передає Укрінформ.

Сильний вітер, що супроводжувався градом, обрушився на район Джалпайгурі в Західному Бенгалі в неділю, пошкодивши будинки, порушивши транспортне сполучення, вирвавши з корінням дерева і поваливши електричні стовпи.

Серед найбільш постраждалих районів округу - Раджархат, Барніш, Бакалі, Джорпакді, Мадхабданга і Саптібарі, повідомили офіційні особи, додавши, що кілька гектарів сільськогосподарських угідь і посівів також були пошкоджені.

Головна міністерка штату Мамата Банерджі відвідала поранених, які перебувають у лікарні, і запевнила постраждалих, що влада надасть їм будь-яку допомогу, в тому числі у відновленні будинків.

Наразі рятувальна операція не завершена, на місці події була розгорнута команда з ліквідації наслідків стихійного лиха і створені довідкові служби, повідомили місцеві чиновники.

Читайте також: В Індії опозиція провела мітинг, на якому вимагала чесних виборів

Згідно з офіційною заявою, губернатор зв'язався з управлінням з ліквідації наслідків стихійних лих у штаті Делі і попросив їх терміново надіслати в Джалпайгурі більше підкріплення у вигляді людей і матеріальної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, у провінції Астурія, що на північному заході Іспанії, двоє людей загинули внаслідок падіння у море в ту мить, як узбережжя країни охопив шторм "Нельсон", що рухається з Британських островів.

Фото: NDTV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-