Байден пожартував про вік Трампа на званій вечері у клубі Gridiron

Байден пожартував про вік Трампа на званій вечері у клубі Gridiron

Укрінформ
Президент США Джо Байден у суботу виступив на званій вечері клубу Gridiron – щорічному заході, який відбувається у Вашингтоні з 1880-х років. За традицією, кожен американський президент за час своєї каденції хоча б раз бере участь у цій вечері.

Під час заходу 81-річний Байден пожартував над колишнім президентом і своїм суперником на виборах 77-річним Дональдом Трампом, повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Як зазначається у повідомленні, на вечері були присутні більш ніж 650 гостей, серед яких – прем’єр-міністр Ірландії Лео Варадкар, засновник Amazon і власник Washington Post Джефф Безос, а також генеральний директор компанії TikTok Шоу Цзи Чу, чий бізнес у США можуть заборонити.

"Один кандидат занадто старий і психічно непридатний для того, щоб бути президентом. Інший – це я", – заявив Байден.

Під час свого виступу він торкнувся і важливих тем, зокрема Байден підкреслив важливість преси, яка не є "ворогом народу", що контрастує з висловлюваннями Трампа про ЗМІ.

Він також говорив про війну в Україні з прем'єр-міністром Естонії Каєю Каллас, яка була присутня на суботньому заході.

"Ми не схилимося, вони (українці – ред.) не схиляться, і я не схилюся", – сказав Байден.

Читайте також: Пенс заявив, що не підтримуватиме Трампа на виборах

Поява Байдена на цій вечері стала першою особистою присутністю очільника США з часів президенства Дональда Трампа у 2018 році.

Як повідомляв Укрінформ, колишній президент США Дональд Трамп викликав чинного очільника Білого дому Джо Байдена на дебати перед виборами у листопаді, попри те, що раніше він сам ухилявся від низки республіканських праймеріз.

Фото: PAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-