Трамп викликає Байдена на дебати

Трамп викликає Байдена на дебати

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп викликав чинного очільника Білого дому Джо Байдена на дебати перед виборами у листопаді, попри те, що раніше він сам ухилявся від низки республіканських праймеріз.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Bloomberg.

"Заради блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, що є життєво важливими для США та її громадян, - зазначив Трамп. Він також додав: "Я закликаю до проведення дебатів будь-коли, будь-де, будь-як".

Сам Трамп раніше пропустив п’ять праймеріз всередині Республіканської партії, попри те, що один з його опонентів, Кріс Крісті, назвав його "боягузом" за те, що він не з’явився на дебати.

Читайте також: Байден вважає, що другий термін Трампа - це «повернення до хаосу, розколу й темряви»

Під час своєї кампанії 77-річний Трамп критикував 81-річного Байдена за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Хоча сам колишній президент також не застрахований від помилок під час виступів: нещодавно він переплутав Гейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

Байден та Трамп двічі дебатували один з одним у 2020 році. Втім, один форум скасували через те, що у Трампа тоді виявили коронавірус.

Читайте також: Трамп, який шукає гроші на вибори, зустрівся з Маском - NYT

Як повідомляв Укрінформ, у середу кандидат у президенти США від Республіканської партії Ніккі Гейлі оголосила, що виходить з виборчої кампанії.

Байден назвав сміливою президентську кампанію Ніккі Гейлі, яка протистояла Трампу всередині Республіканської партії, та закликав її прихильників об’єднатися з демократами.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-