Підмосковний аеропорт Домодєдово вночі атакували безпілотники

Підмосковний аеропорт Домодєдово вночі атакували безпілотники

Відео
Укрінформ
У ніч на 17 березня безпілотники атакували Міжнародний аеропорт Домодєдово у Підмосков'ї внаслідок чого виникла пожежа.

Про це повідомив Телеграм-канал ASTRA, передає Укрінформ.

Місцеві жителі повідомляють, що безпілотники були збиті над складом з інструментами. Також у мережі публікують відео атаки на підмосковний аеропорт Домодєдово. У результаті почалася пожежа.

За даними мера Москви Сергія Собяніна, російське ППО збило два безпілотники в Домодєдово, а також по одному в Раменському і Ступинському міських округах Московської області.

"Сьогодні силами ППО Міноборони в міському окрузі Домодєдово відбито атаку двох безпілотників, що летіли на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події", - написав мер.

Загалом, як повідомляє російське ВВС, за даними Міноборони РФ, засоби ППО знищили 35 безпілотників над територіями Московської, Бєлгородської, Калузької, Орловської, Ростовської, Ярославської, Краснодарської та Курської областей. За версією російського Міноборони, найбільшу кількість безпілотників - 17 штук - було збито в Краснодарському краї.

Читайте також: У Росії на тлі ударів безпілотників по НПЗ різко зросли ціни на бензин - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у Краснодарському краї РФ близько третьої години ночі безпілотники атакували нафтопереробний завод у місті Слов'янськ-на-Кубані, внаслідок чого виникла пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-