Допомога ЗСУ від «Flint», «Chipster’s», «Сан Санич» та «Big Bob»: як задонатити на рації

Допомога ЗСУ від «Flint», «Chipster’s», «Сан Санич» та «Big Bob»: як задонатити на рації

PR
Укрінформ
Подолати будь-які складнощі й підтримати наших Захисників, можна лише об’єднавшись. Своєю згуртованістю нам до снаги все: екіпірувати військових, зігріти їх в холодних окопах, забезпечити їм стабільний зв’язок, який рятує життя.

Тож саме раціями й вирішили допомогти ЗСУ українські виробники снеків “Flint”, “Chipster’s”, “Сан Санич” та “Big Bob”, запровадивши для споживачів смачну ініціативу. Й українці радо підхопили цей порив, бо розуміють, як важливі такі прилади на фронті. Адже бути на постійному зв’язку означає мати додаткові переваги над ворогом.

Зазначені бренди 26 грудня оголосили масштабну соціальну ініціативу – кожні 5 гривень від придбаної пачки сухариків, насіння, чипсів та арахісу можна спрямувати на закупівлю рацій. Банка ініціативи відкрита до 31 березня 2023 року. Наразі вже зібрано 3 мільйони гривень й закуплено на них рації. Термін ініціативи скоро спливає, тож покваптеся виконати три нехитрі кроки:

1. Придбайте пачки із позначкою “Героям на зв’язок”.

2. Знайдіть в них фішку з кодом, щоб зареєструвати його на сайті або в телеграм- чи вайбер-боті – кому як зручно.

3. Отримані 5 грн спрямуйте на масштабний збір для військових. Та є можливість переказати кошти й на ваш мобільний рахунок, щоб бути на зв’язку з тими, хто далеко.

Звісно, вибір за вами, але зважайте, що наші Герої дуже потребують рацій. Для кожного це є чудовою нагодою приємно й за невеликі кошти допомогти ЗСУ. Адже наша сила в маленьких кроках, які до снаги зробити будь-кому. Приєднуйтесь!

Добра справа, хай вона і здаватиметься вам незначною, у підсумку пришвидшує спільну перемогу, бо згуртованість – то наша міць і ДНК нації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-