Впливові міжнародні активісти закликають розширити допомогу Україні

Впливові міжнародні активісти закликають розширити допомогу Україні

Заява
Укрінформ
Трансатлантична цільова група з питань України (TTFU), яка об’єднує впливових активістів, експертів, громадських діячів, звернулася із закликом до світової спільноти розширити підтримку нашої країни.

Відкрите звернення активістів розміщене на сайті TTFU, передає Укрінформ.

«Ми закликаємо міжнародну спільноту продовжувати забезпечувати й розширювати до необхідних обсягів важливу допомогу Україні, щоби перемогти у війні, покласти край терору з боку росії, забезпечити швидку й прозору відбудову України та відновити міцний мир у Європі», - наголошують автори заяви.

Звернення впливових активістів поширене 24 лютого, коли США оголосили про виділення потужних пакетів допомоги Україні у сфері безпеки й оборони, а також з метою підтримки української економіки.

«Український народ глибоко цінує постійну підтримку та щедрість солідарності», - констатується в заяві. Водночас підкреслюється, що надзвичайно важливо забезпечити українців усіма засобами, у тому числі достатньо потужною військовою, економічною, політичною та гуманітарною підтримкою.

Читайте також: Якщо США не будуть підтримувати Україну, вони втратять НАТО – Зеленський

При цьому зауважується, що йдеться не лише про Україну, а й про глобальну безпеку та стабільність, захист демократії та забезпечення міжнародного права й прав людини.

«Не може бути половинчастих заходів, бо це означатиме продовження війни для України та збереження загрози глобальному міжнародному правопорядку», - наголошується у документі.

Нагадаємо, TTFU не вперше звертається із подібними закликами на підтримку українців. Зокрема, торік активісти просили Конгрес США прискорити процес розгляду й ухвалення кількох пакетів масштабної допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-