В Україні відновили 15 тисяч пошкоджених загарбниками об’єктів інфраструктури - ОП

В Україні відновили 15 тисяч пошкоджених загарбниками об’єктів інфраструктури - ОП

Укрінформ
Упродовж цього року в Україні відновил вже 15 тисяч пошкоджених російськими загарбниками інфраструктурних об’єктів, ще 10 тисяч – у роботі.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У цьому році вже відновлено 15 тисяч інфраструктурних об’єктів різного класу – це і мостові переходи, житло, школи, садки, медичні заклади та ін.», - сказав Тимошенко.

За його словами, ще 10 тисяч об’єктів перебувають у роботі.

Читайте також: Сили ППО відбили атаку дронів на інфраструктурні обʼєкти Київщини - глава ОВА

Заступник керівника ОП наголосив, що відновлення об’єктів відбувалося без великих надходжень від міжнародних партнерів. Водночас він додав, що багато партнерів підтримують відбудову України, яка зазнала руйнувань унаслідок російської агресії, і фінансування від них очікуються наступного року.

Як повідомлялося, в Україні розроблено План швидкого відновлення (Fast Recovery Plan), який передбачає оперативну відбудову об’єктів соціальної інфраструктури, зруйнованих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, і має врахувати найкращі сучасні будівельні стандарти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-