У Маріуполі вночі пролунала серія вибухів

У Маріуполі вночі пролунала серія вибухів

Укрінформ
У тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі вночі пролунало щонайменше 12 потужних вибухів, відлуння яких чули навіть у Бердянську Запорізької області.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

“О 01:20 в Маріуполі та районі пролунало щонайменш 12 вибухів. Чули всі райони міста та узбережжя. Також повідомляють, що відлуння було чутно до Бердянська”, - поінформував Андрющенко.

За його словами, під час вибухів у Маріуполі було оголошено ракетну небезпеку на півдні, але жодних сигналів повітряної тривоги не було.

По місту прильотів не зафіксовано, однак залишається відкритим питання району.

Андрющенко зазначив, що ймовірною причиною є "прильоти", але нині подробиці з’ясовуються. При цьому місцеві гауляйтери та представники окупаційної адміністрації вигадали сумнівне пояснення. Зокрема, через пів години після вибухів російські моніторингові пабліки повідомили про “работы Торнадо-С с ракетами дальності до 300 км по Курахово”.

Радник мера додав, що попередньо інформація виглядає як чергове “заспокійливе” із серії “горел камыш”. Але деталі поки що невідомі.

Читайте також: У тимчасово окупованому Бердянську пролунав вибух

Як повідомляв Укрінформ, 19 квітня у тимчасово окупованому Маріуполі під час вибухів на металургійному комбінаті імені Ілліча було уражено ворожий пункт управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-