Маск безкоштовно роздасть преміум-функції деяким користувачам соцмережі Х

Маск безкоштовно роздасть преміум-функції деяким користувачам соцмережі Х

Укрінформ
Власник соцмережі Х Ілон Маск оголосив про нові зміни на своїй платформі, згідно з якими певні облікові записи отримають преміум-функції безкоштовно.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

Маск заявив, що всі акаунти, які мають понад 2 500 підтверджених підписників, безкоштовно отримають доступ до функцій Premium підписки, яка зазвичай коштує $8 на місяць. А ті, хто мають 5 000 або більше підтверджених підписників, також безкоштовно отримають доступ до Premium+.

Підписка Premium+ коштує $16 на місяць, вона надасть користувачам доступ до чат-бота Grok, який, як зазначено на сайті компанії, може "відповісти майже на будь-яке запитання".

Преміум-функції включають можливість редагувати та писати довші пости, а також зменшити кількість реклами, яку бачить користувач. Крім того, поруч з іменем власника акаунта відображатиметься синя галочка.

Щоправда Маск поки не повідомив, коли ці функції стануть доступними і як перевірятимуть підтверджених підписників, пише видання.

Читайте також: Ілон Маск показав вихідний код чат-бота Grok

Згідно з дослідженням компанії Sensor Tower, щоденна кількість користувачів соцмережі X у світі в лютому становила 174 мільйони, що на 15% менше, ніж минулого року.

Цього місяця компанія заявила, що має 250 мільйонів активних щоденних користувачів, це менше, ніж 258 мільйонів, про які заявляв Маск тоді, коли очолив компанію.

Як повідомляв Укрінформ, соцмережа X оголосила про новий формат довгих дописів на платформі під назвою "Статті".

Фото: Britta Pedersen-Pool / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-