Samsung презентував смартфони зі ШІ на базі Google

Samsung презентував смартфони зі ШІ на базі Google

Відео
Укрінформ
На конференції Unpacked у Сан-Хосе (США) компанія Samsung представила телефони Galaxy S24, S24+ і S24 Ultra, оснащені інструментами штучного інтелекту, які засновані на технології Gemini від Google.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Зазначається, що смартфони можуть перекладати телефонні дзвінки в реальному часі, розшифровувати голосові повідомлення, резюмувати статті в інтернеті, використовувати генеративний ШІ для заповнення частин фотографій. Камери телефонів також матимуть функцію ШІ і будуть оснащені сенсорами з інструментами для підвищення чіткості фотографій.

Користувачі зможуть перемикатися між двома варіантами: Gemini Nano, який працює на самому телефоні, і потужнішою версією Pro, яка використовує хмарні обчислення.

Google також представив функцію "Circle to Search", яка буде доступна у нових смартфонах. Вона дозволяє користувачам шукати будь-що на екрані телефону без перемикання додатків. Користувачі операційної системи Android від Google зможуть писати або обводити кружечком зображення, текст або відео в додатку, в якому вони перебувають – наприклад, в YouTube або TikTok, - щоб дізнатися більше інформації про об'єкт. Функція запускається по всьому світу на новому Galaxy S24, а також на власних смартфонах Google Pixel 8 31 січня.

Читайте також: Samsung представив домашнього робота-компаньйона зі штучним інтелектом

Також пристрої отримують тонші рамки і яскравіші дисплеї. Смартфон S24 Ultra за ціною від 1299 доларів матиме нову титанову рамку, що відповідає моделям iPhone 15 Pro. Моделі S24 вартістю $799 та S24+ за $999 виготовлені з алюмінію та мають дещо більші екрани, ніж їхні попередники. Модель S24 Ultra має 1 терабайт пам'яті, а S24+ - 512 гігабайтів. У моделі S24 - 256 ГБ пам'яті. S24+ та S24 Ultra мають 12 ГБ пам'яті, яка використовується для короткострокового зберігання даних.

Нові телефони Galaxy почнуть надходити у продаж 31 січня, а попередні замовлення на них стартували у середу.

Читайте також: Samsung представив перший у світі прозорий MicroLED-екран

Як повідомляв Укрінформ, Samsung презентувала три «найрозумніші та найпотужніші» ноутбуки Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro та Galaxy Book4 Pro 360.

Фото: David Paul Morris/Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-