Київстар виділяє 100 мільйонів для ЗСУ та скасовує абонплату за наступний місяць

Київстар виділяє 100 мільйонів для ЗСУ та скасовує абонплату за наступний місяць

Укрінформ
Телекомунікаційний оператор «Київстар» скасовує наступну планову плату за тариф для своїх користувачів та виділяє 100 млн грн для ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба компанії у Фейсбуці.

«Вдячні кожному, хто продовжував підтримувати та вірити в нас. Саме тому наша команда: скасовує наступну планову плату за тариф для своїх користувачів; виділяє 100 000 000 гривень на потреби ЗСУ», - ідеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що планова тарифна плата не буде стягуватись у всіх, зокрема: абонентів передплати із 22.12 по 21.01; абонентів контракту, в тому числі тих, хто користується послугою «Домашній Інтернет» із 22.12 по 21.01; бізнес-клієнтів на послуги мобільного та фіксованого зв'язку з 1.01 по 31.01; користувачів «Домашнього Інтернету» та «Все Разом» з 1.01 по 31.01.

Також у Київстарі заявили, що повністю відновили усі базові сервіси, які постраждали через хакерську атаку.

Читайте також: Київстар усунув проблеми зі зв'язком, які виникли сьогодні вранці

Як повідомляв Укрінформ, зранку 12 грудня оператор «Київстар» став мішенню потужної хакерської атаки, що призвела до технічного збою. Недоступними стали послуги зв`язку та доступу в інтернет.

У компанії запевнили, що персональні дані абонентів скомпрометовані не були. Також пообіцяли компенсацію абонентам, які не мали зв'язку або не могли скористатися сервісами оператора.

За фактом кібератаки на Київстар Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження. Однією з версій слідства названа причетність російських спецслужб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-