IT Army Of Ukraine заблокувала роботу онлайн-сервісів російської залізниці

IT Army Of Ukraine заблокувала роботу онлайн-сервісів російської залізниці

Укрінформ
IT Army Of Ukraine спричинила перебої у роботі онлайн-сервісів Російської залізниці (РЖД). В результаті покупка квитків онлайн через вебсайт або мобільну програму РЖД стала тимчасово неможливою.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на IT Army Of Ukraine у Телеграмі.

«Чуєте? Щось поїзди на російських болотах більше не гудуть. Квиток тепер купити як? Ніяк, бо офлайн-каси, схоже, теж впали в ступор. Держава-терорист без зупинок прямує до станції «Хаос», - йдеться в повідомленні спільноти IT-фахівців з усього світу, які об'єдналися після початку повномасштабного вторгнення та здійснюють атаки на ресурси та сервіси країни-ворога.

Уточнюється, що операцію підтвердили звіти з кількох російських новинних ресурсів, включаючи PROFILE.RU, Ізвестія, ІА Регнум та 161.RU. Ці джерела повідомили, що онлайн-сервіси РЖД зазнали масової кібератаки, що спричинила значні незручності для користувачів.

Читайте також: «Визвольна армія йде на Крим»: хакери зламали радіостанції в Росії

IT Army Of Ukraine - це найпотужніша спільнота IT-фахівців в Україні, яка спрямовує свою діяльність на виснаження економіки країни-агресора, створення перешкод роботі важливих фінансових, інфраструктурних, державних сервісів та діяльності великих платників податків, блокування ворожої пропаганди да донесення правдивої інформації про війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-