WhatsApp представив дві нові функції

WhatsApp представив дві нові функції

Укрінформ
Месенджер WhatsApp презентував у вівторок, 20 червня, дві нові функції, пов’язані з посиленням конфіденційності користувачів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у блозі компанії.

«Сьогодні ми додаємо два оновлення: вимкнення звуку для дзвінків від невідомих контактів і перевірку конфіденційності, які вже зараз доступні користувачам», - заявили у компанії.

Читайте також: Meta представила сервіс для трансляції каналів у WhatsApp

Вимкнення звуку для дзвінків від невідомих контактів створено для надання користувачам більшого рівня конфіденційності й керування вхідними дзвінками. Ця функція допомагає автоматично виявляти спам, шахрайство та дзвінки від невідомих людей задля підвищеного захисту.

«Ваш телефон не відтворюватиме звук цих дзвінків, але вони відображатимуться в списку дзвінків, якщо раптом виявиться, що це хтось важливий», - додали у компанії.

Зазначається, що функція перевірки конфіденційності створена, щоб гарантувати, що всі користувачі WhatsApp знають про варіанти захисту.

Читайте також: У WhatsApp додали можливість редагувати повідомлення

Ця функція надає покрокові інструкції щодо використання важливих налаштувань конфіденційності, щоб допомогти користувачам вибрати рівень захисту відповідно до власних потреб – усе в одному розташуванні.

Як повідомляв Укрінформ, у месенджері WhatsApp з`явилася опція редагування повідомлень протягом 15 хвилин після відправки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-