Підписка Twitter Blue коштуватиме на 30% більше для власників гаджетів Apple

Підписка Twitter Blue коштуватиме на 30% більше для власників гаджетів Apple

Укрінформ
Twitter перезапустить оновлену версію свого сервісу підписки Twitter Blue у понеділок, 12 грудня, із вартістю вісім доларів на місяць, окрім власників продукції Apple, які сплачуватимуть за ту ж послугу 11 доларів на місяць.

Про це компанія повідомила у своєму твіті, передає Укрінформ.

У повідомленні йдеться, що користувачі можуть підписатись на оновлену послугу, яка дозволить їм редагувати твіти, завантажувати відео високої якості 1080p і отримувати підтвердження облікового запису синьою галочкою, але причини вищої вартості послуги для власників iPhone не пояснюються.

Як зауважили в Reuters, раніше у ЗМІ повідомлялося, що Twitter шукає способи компенсувати комісію, що стягується з компанії в App Store.

Видання нагадує, що Ілон Маск, який у листопаді придбав Twitter за 44 мільярди доларів, минулого місяця в серії твітів висловив різні претензії до Apple, включаючи 30% комісії, яку виробник iPhone стягує з розробників програмного забезпечення за покупки в App Store.

Потім Маск звинуватив Apple у погрозах заблокувати Twitter у своєму магазині додатків і заявив, що виробник iPhone припинив рекламу соцмережі на своїй платформі.

Читайте також: Світові бренди відмовляються від реклами у Twitter через Маска

Однак після наступної зустрічі з виконавчим директором Apple Тімом Куком Маск написав у Twitter, що непорозуміння з Apple вирішено.

Twitter запустив сервіс Twitter Blue на початку листопада й потім призупинив його через різке збільшення кількості фальшивих облікових записів. Повторний запуск планувався на 29 листопада, але його відклали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-