Поїзди Hyperloop об'єднають аеропорти Лондона

Поїзди Hyperloop об'єднають аеропорти Лондона

Укрінформ
Virgin Hyperloop One планує з'єднати головні аеропорти Лондона системою високошвидкісних вакуумних тунелів для перевезення пасажирів.

Про це пише "Економічна правда" з посиланням на The Independent.

"Нова транспортна мережа дозволить пасажирам подорожувати між аеропортами Хітроу, Гатвік і Станстед всього за 5-7 хвилин. Потяги на магнітній подушці будуть рухатися по тунелях з розрідженою атмосферою", - йдеться у публікації.

Раніше повідомлялося, що Virgin Hyperloop One розпочне будівництво ліній високошвидкісної транспортної системи Hyperloop у 2019 році, а перші випробування повинні початися у 2021 році.

До сих пір невідомо, де саме буде проходити перший маршрут. Є відомості про можливе будівництво гілок в ОАЕ, Азії, США і в Європі.

Читайте також: Virgin Hyperloop One почне в 2019-у будувати швидкісну лінію

Найближчим часом фахівці Virgin Hyperloop One проведуть експертну оцінку відібраних маршрутів і винесуть остаточне рішення щодо доцільності їх будівництва. Коли з'явиться це рішення, поки неясно.

Нагадаємо, Virgin Group, що належить Річарду Бренсону, інвестувала кошти в компанію Hyperloop One, в результаті чого компанію перейменували в Virgin Hyperloop One, а Річард Бренсон приєднається до складу її ради директорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-