Троян анонсує мобільні додатки для зв'язку з поліцією

Троян анонсує мобільні додатки для зв'язку з поліцією

Укрінформ
Національна поліція України розробляє спеціальні додатки для телефонів, за допомогою яких очевидці зможуть оперативно повідомляти в поліцію про правопорушення.

Про це заявив виконувач обов'язків глави Національної поліції України Вадим Троян в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

«Ті проекти, яким було дано старт, продовжаться, з'являться і нові. Загалом у нас зараз 46 проектів. Уже за період відсутності Деканоідзе ми розробили і запускаємо нові сервіси. Наприклад, мобільний додаток для контакту з поліцією - 102 в телефоні. Начебто проста річ, але сучасна», - сказав він, відповідаючи на запитання чи триватимуть реформи в Нацполіції після того, як Хатія Деканоідзе пішла з посади глави Нацполіції.

За словами Трояна, такі проекти є яскравим прикладом того, що поліція йде в ногу з часом. Він зазначив, що додаток 102 у телефоні включає можливість екстреного виклику, і контакт з поліцейськими при будь-якому правопорушенні, свідком якого ви стали: «просто робите фотографію і відправляєте в поліцію».

«Сподіваюся, що цей соціальний проект буде запущено вже до кінця року, зараз він тестується», - зауважив Троян.

Виконувач обов'язків глави Нацполіції додав, що ще один соціальний проект такого типу розробляється з іноземними партнерами. Це онлайн-сервіс звернень людей по злочинах, пов'язаних з наркотиками і торгівлею людьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-