Українські хакери зламали російський

Українські хакери зламали російський "Перший канал"

Укрінформ
Українські хакери зламали корпоративний сайт російського "Першого каналу".

Про це повідомляє InformNapalm.

"Волонтери міжнародного співтовариства InformNapalm на ексклюзивних правах розкривають деталі зламу корпоративного порталу російського державного "Першого каналу" українським кіберальянсом FalconsFlame, Trinity і Рух8", - йдеться у публікації.

За словами кіберактивістів, операція зламу ланок машини російської пропаганди реалізована в рамках проекту примушення Росії до деокупації Донбасу і виконання нею зобов'язань за Мінськими угодами.

"Кібератаки спрямовані виключно на ті елементи російської пропаганди, які займаються приховуванням інформації щодо військових злочинів РФ на території України", - зазначає портал.

Нагадаємо, що дана операція почалася 25 травня, а перші результати з'явилися 5 червня, і, за запевненням представників альянсу, "триватиме рівно до того моменту, поки останній російський військовослужбовець не залишить українську землю".

"В результаті зламу були опубліковані анкетні дані усіх співробітників "Першого каналу" (дивіться за посиланням). Крім того, з'явилася можливість зламати особисті поштові скриньки і хмарні сховища працівників, які особливо відзначилися у створенні і просуванні агресивної пропаганди щодо України і її громадян", - повідомляє InformNapalm.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-