На додаткову сесію мультитесту можна зареєструватися з 10 по 15 травня

На додаткову сесію мультитесту можна зареєструватися з 10 по 15 травня

Укрінформ
З 10 по 15 травня 2024 року можна зареєструватися для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство освіти та науки.

На додаткову сесію НМТ можуть зареєструватися особи, які реєструвалися в основний період, однак отримали відмову в реєстрації. Важливо, що вони можуть лише усунути недоліки та надіслати внесену інформацію та копії документів на оброблення до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Також можуть зареєструватися особи, які з поважних причин не змогли зареєструватися в основний період; а також ті, хто перебуває у місцях позбавлення волі або слідчих ізоляторах на підставі рішення суду.

Читайте також: Цьогоріч близько 20 тисяч абітурієнтів складатимуть НМТ за кордоном – МОН

Для реєстрації в додатковий період необхідно створити персональний кабінет за допомогою спеціального сервісу, який розміщений на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Також слід завантажити в персональний кабінет сканкопію або фотокопію заяви про надання можливості скласти НМТ під час додаткової сесії та подати документ, що підтверджує поважну причину, через яку учасник не зареєструвався під час основного періоду реєстрації.

Детальніше про додаткову сесію НМТ можна дізнатися за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня, додаткова – з 11 до 19 липня.

Результати тестування учасники отримають до 2 та 26 липня залежно від того, на якій сесії вони складали іспит – основній чи додатковій.

Національний мультипредметний тест цьогоріч буде проведений також за межами України – тимчасові екзаменаційні центри будуть створені в 57 містах 32 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-