У Будапешті жорстоко вбили українця, підозрюваного затримали - МЗС

У Будапешті жорстоко вбили українця, підозрюваного затримали - МЗС

Укрінформ
У Будапешті унаслідок ножового поранення загинув громадянин України, підозрюваного у злочині вже затримано.

Про це Укрінформу повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

За інформацією посольства України в Угорщині, в результаті ножового поранення загинув громадянин України, 1975 року народження.

Інцидент стався внаслідок сварки в гуртожитку для працівників автотранспортної компанії. Громадянина Казахстану, якого підозрюють у вчинені зазначеного злочину, затримано. Ведуться слідчі дії.

Наголошується, що посольство встановлює зв’язок із родичами загиблого та перебуває на постійному контакті зі слідчими органами Угорщини.

Напередодні поліція Будапешта повідомила про інцидент, в ході якого стався напад на українця. Він загинув, отримавши смертельні удари ножем. Підозрюваного вдалося затримати.

Читайте також: В уряді ФРН прокоментували вбивство у Німеччині двох українців

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня у німецькій Баварії 57-річний житель ФРН російського походження вбив ножем двох українців – 36 і 23 років. Пізніше МЗС України уточнило, що загиблі були військовими, які проходили в Німеччині реабілітацію після поранень.

Підозрюваний Юрій Ж. затриманий, слідчий суддя видав ордер на його арешт за підозрою у подвійному вбивстві. Про мотиви злочину поки не повідомляється. Прокуратура наразі не схильна говорити про те, що він може бути пов’язаний з війною, яку Росія веде проти України. Окрім того, міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Геррманн заявив, що «алкоголь також міг зіграти свою роль» у цій справі, та послався на свідків, які нібито раніше вже бачили трьох чоловіків разом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-